För att kunna handla måste du vara registrerad kund.
Detta gör du enklast genom att klicka på knappen ''Skapa konto'' ute i navigeringsfältet till vänster.
Fyll i alla uppgifterna och skriv sedan ner ditt lösenord och användarnamn.
Ditt lösenord och användarnamn behöver du sedan varje gång du skall logga in och handla.
När du registrerat dig och blivit godkänd kan du söka bland alla produkter och handla.
 
INTEGRITETSPOLICY
Trade Hair Supplies Sweden AB är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar. Uppgifterna lagras säkert och skyddat i syfte att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot kund samt i marknadsföringssyfte. Du kan när som helst ändra dina uppgifter genom att logga in på vår webbsida med det användarnamn och lösenord du erhållit. Du kan när du vill avsäga dig från nyhetsbrev och annan marknadsföring genom att kontakta kundtjänst eller avregistrera dig via länk i våra nyhetsbrev.

Som ny kund måste du uppge namn, organisationsnummer, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att Trade Hair Supplies Sweden AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Du har alltid rätt att få ta del av den information som har registrerats. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen rättas. Du har alltid rätt att utan anledning begära att informationen raderas.

Start > Hjälp > För nya kunder
Annonser