För att kunna handla hos oss måste du ha en frisörverksamhet och finnas i vårt kundregister.
 
Kontakta oss på telefon: 031-404900 eller via e-post: kundtjanst@tradehairsupplies.com , om du behöver hjälp.
 
Vid godkännande av registrering lämnar ni ert samtycke till att personuppgifterna införs i vårt kundregister.
 
Vi förbinder oss att inte vidarebefordra uppgifter i registret till en tredje part.
 
Det kan ta från 1 minut upp till några timmar (på arbetsdagar) att bli registrerad på vår hemsida, och så fort vi har gjort det kommer du få ett mejl med ditt användarnamn (din e-postadress) och ett automatiskt utvalt lösenord som vi ber dig byta när du loggar in.
Skriv in din e-postadress så skickar vi ditt lösenord till dig.
Fält markerade med * måste fyllas i.
Show
*
Registreringsvillkor
Vid godkännande av registrering lämnar ni ert samtycke till att personuppgifterna införs i vårt kundregister.Ni skall iaktta största omsorg om ert användarnamn och lösenord och får inte lämna ut dem till annan än sådan person som äger rätt hantera dem för kundens räkning.
 
Vi förbinder oss att inte vidarebefordra uppgifter i registret till annan än samarbetspartners inom bolagskoncernen eller i annan utsträckning än vad som anges i lag.
 

Köpvillkor

*Vi säljer endast till företag som är frisörer eller salonger.

*Vi har ej öppetköp/byte.

*Du kan betala med faktura (normalt 20 dagar kredittid, med undantag för annan överenskommelse med säljaren)

*Du kan även betala med kreditkort, postförskott (extra avgift tillkommer) eller kontanter (gäller endast i butiker)

*Vid beställningar under 1900kr ex.moms tillkommer en fraktavgift på 195kr ex.moms. över 1900kr ex.moms är det fraktfritt. Särskild möbelfrakt på 15% av grundpriset för Comair möbler, respektive 15% för REM möbler tillkommer vid köp av möbler.

*Faktureringsavgift på 30kr ex.moms tillkommer.

*Vi förbehåller oss rätten att göra en anmärkningskontroll vid varje registrering av ny kund, om inte annat överenskommes.

*Vi skickar vanligtvis med DHL till din salong (ange gärna öppettider i adressfälten eller som meddelande i kassan). Du kan även välja att få ditt paket hos din närmaste postombud (extra avgift tillkommer)

*Alla våra priser är exklusive moms.

*1års garanti gäller vid fabriksfel på elvaror.

 

INTEGRITETSPOLICY

Trade Hair Supplies Sweden AB är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar. Uppgifterna lagras säkert och skyddat i syfte att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot kund samt i marknadsföringssyfte. Du kan när som helst ändra dina uppgifter genom att logga in på vår webbsida med det användarnamn och lösenord du erhållit. Du kan när du vill avsäga dig från nyhetsbrev och annan marknadsföring genom att kontakta kundtjänst eller avregistrera dig via länk i våra nyhetsbrev.

Som ny kund måste du uppge namn, organisationsnummer, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att Trade Hair Supplies Sweden AB lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullgöra transport, betalning och fakturering samt marknadsföringssyfte. Dina uppgifter kan lämnas vidare till våra logistikpartners för att de ska kunna fullfölja sina åtaganden. I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut till tredje part.

Du har alltid rätt att få ta del av den information som har registrerats. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen rättas. Du har alltid rätt att utan anledning begära att informationen raderas.

Start > Skapa konto
Annonser