För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

B'Long Swift Hair 45cm #2/4

BL113020
Beskrivning

B’long SwiftHair

Få fylligare hår på 2 minuter. Och gör det själv! Detta är ett innovativt system där du sätter på håret när det behövs. Via ett nästan osynligt snöre hålls den på plats, och du får enormt fylligt hår.

 

Förmodligen världens snabbaste och enklaste sättet att lägga till längd och fantastisk volym! Inga klipp, inget lim, inget band. Inga skador på ditt eget hår. Tillverkad av högkvalité 100% remy människohår. Kan föntorkas, lockas och plattas.

Hårlängd 45 cm

  

Idealisk för alla hår, är Swifthair en långsiktig investering. Erbjud din kund en anpassad extra service: klippa och styla för att passa kundens önskemål och nuvarande frisyr.

20 färger tillgängliga - inklusive många moderna färger.

 

Med 10 års erfarenhet kan vi garantera förlängning av hög kvalitet, som matchar kraven för professionella produkter. B’LONG startade i Finland 2004 och har sedan dess vuxit till ett av de mest mångsidiga extensions-märken på marknaden.  Varje B’long produkt består av noga utvalt 100% mänskligt remy hår. Detta innebär att varje hårstrå placeras på produkten - från rot till spets. Detta gör håret mycket lättare att arbeta med eftersom det beter sig som ditt eget hår. Det tål att fönas, lockas och plattas.

Annonser